Exin
|
Question: 1
|
Identify the missing word(s) from the following sentence.
A project is a temporary organization that is created for the purpose of
delivering one or more business products according to an agreed?
A. Senior User
B. Business Case
C. Change
D. Cost
|
Answer: B
|
|
Question: 2
|
According to PRINCE2, which of the following is a
characteristic of a project compared to that of business operations?
A. Incurs cost
B. Introduces business change
C. Delivers benefits
D. Creates products
|
Answer: B
|
|
Question: 3
|
Which of the following is FALSE?
A. Manage risks is a PRINCE2 principle
B. Manage by exception is a PRINCE2 principle
C. Focus on products is a PRINCE2 principle
D. Tailor to suit the project environment is a PRINCE2
principle
|
Answer: A
|
|
Question: 4
|
According to PRINCE2, which of the following are the
aspects of project performance to be managed?
A. Processes, themes, principles
B. Time, cost, quality, people
C. Time, cost, quality
D. Time, cost, quality, scope, benefits, risk
|
Answer: D
|
|
Question: 5
|
What environment does PRINCE2 assume?
A. Third party
B. Customer/Supplier
C. Fixed-price contract
D. Management and Specialist
|
Answer: B
|
|
Question: 6
|
A characteristic of a project is that they come with an
element of uncertainty. Which of the following PRINCE2 themes will help with
the identification and management of such uncertainty?
A. Quality
B. Risk
C. Change
D. Organization
|
Answer: B
|
|
Question: 7
|
Which is a benefit of using PRINCE2?
A. Stakeholders are kept out of planning and decision
making
B. Participants understand each other's roles and needs
C. Stakeholders are not involved in assuring the project
work
D. All problems are escalated to all stakeholders
|
Answer: A
|
|
Question: 8
|
If an informal issue is defined as a problem or concern,
where should it first be recorded?
A. Issue Register
B. Risk Register
C. Daily Log
D. Exception Report
|
Answer: C
|
|
Question: 9
|
Which of the following statements about the Project
Initiation Documentation are true? 1. The Project Initiation Documentation is
used to ensure that a sound basis exists. 2. The Project Initiation
Documentation should be updated at the end of each stage to reflect the current
status of a project before the Project Board authorizes a project,
A. Only 1 is true
B. Only 2 is true
C. Both 1 and 2 are true
D. Neither 1 or 2 are true
|
Answer: C
|
|
Question: 10
|
Which is the purpose of the Change theme?
A. Prevent change to baselined products
B. Identify, assess and control any potential and
approved changes to baselined products
C. Establish mechanisms to monitor and compare actual
achievements against those planned
D. Assess and control uncertainty
|
Answer: B
|



No comments:
Post a Comment