SAP
|
Question: 1
|
How do you control inserting records into the database in
BPC?
A. Via Work Status
B. Via Business Rules
C. Via Distributor and Collector
D. Via Audit
|
Answer: A
|
|
Question: 2
|
Which step is required to store a comment to a filled
cell in an Excel pop-up in BPC for NetWeaver?
A. Save the Excel workbook locally.
B. Enable comments in the Application parameters.
C. Assign a keyword.
D. Enable comments in the Application Set
parameters.
|
Answer: B
|
|
Question: 3
|
What is a restriction for BPC validation rules in BPC for
NetWeaver?
A. A BPC validation rule cannot use a BAdI
implementation.
B. Multiple BPC validation rules cannot be applied to
multiple dimension members of a dimension.
C. Multiple BPC validation rules cannot refer to the same
dimension member.
D. A BPC validation rule cannot refer to multiple driver
dimensions.
|
Answer: D
|
|
Question: 4
|
For which dimension can you activate a data audit trail
for an Application?
A. Category
B. Account
C. Time
D. Entity
|
Answer: A
|
|
Question: 5
|
What tasks can be done using the Web Administration?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Changing documents type but not document subtype
B. Activating but not deactivating auditing
C. Adjusting the version number of a report template
D. Setting up file types
|
Answer: C, D
|
|
Question: 6
|
What is the consequence in BPC for NetWeaver when
updating the web admin parameters without entering the required
parameters?
A. Warnings
B. Nothing
C. Crashes
D. Errors
|
Answer: B
|
|
Question: 7
|
Where do you set the data audit to capture transactional
data changes?
A. At Appset level in Admin Console
B. At Appset level in Web Admin
C. At Application level in Admin Console
D. At Application level in Web Admin
|
Answer: D
|
|
Question: 8
|
What tasks are accomplished during full optimization in
BPC for NetWeaver? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Creating a copy of the MultiProvider for the BPC
Application
B. Closing the open request after posting 50,000
records
C. Updating DB statistics for the InfoCube
D. Compressing and indexing the InfoCube
E. Executing a data model analysis and alerting if the
data model can be improved
|
Answer: C, D
|



No comments:
Post a Comment